Colegiul Aurel Vijoli, în luptă națională cu licee din 7 orașe

Colegiul Aurel Vijoli Fagaras

Colegiul Tehnic Aurel Vijoli luptă cu licee din alte 7 orașe din țară, pentru titlul „Cel mai bun Flashmob al anului” (Best Flashmob 2018).

Făgărășenii au intrat în competiție cu elevi de la școli din Brașov, București, Ploiești, Cluj, Timișoara, Iași și Roman.

Cei din clasele 9-11 au filmat mișcările de dans în unitatea de învățământ, sub îndrumarea profesoarei Carmen Merila, iar lupta se duce în mediul online.

Este pentru a treia oară când liceenii făgărășeni participă la concursul național „Suntem tânăra generație”. La una dintre edițiile de anul trecut au câștigat locul doi.

JTTI
Proaspat Alb
Florian Shaorma
True Energy
Narin
Qi Meridian
Demgy
Monumente funerare

Rezultatele acestei etape vor fi anunțate pe 27 aprilie, iar până atunci îi puteți ajuta cu un like, AICI.

Programul național extrașcolar „Suntem tânăra generație” încearcă să promoveze stărea de bine a adolescenţilor, bazată pe un stil de viață echilibrat (alimentație, somn, mișcare), pe importanța cunoașterii – a educației pentru viitorul lor, a valorilor morale, relațiilor bune cu cei din jur, a incluziunii sociale și acceptării diversității, pe valorizarea talentului acestora. Acesta este inițiat și dezvoltat de Fundația PRAIS.

(Liviu Ardelean)


Apreciază
Distribuie