Comăna de Jos va avea capelă mortuară

Timp de mai multe luni de zile, angajații Primăriei Comăna au pregătit documentația necesară și au parcurs pașii necesari pentru putea demara construirea unei capele mortuare în satul Comăna de Jos.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, după o munca de aproape un an de zile, am reușit sa semnam la notar contractul de superficie între Comuna Comăna și Parohia Ortodoxa din Comăna de Jos (…)! Proiectul tehnic este finalizat, banii necesari îi avem prevăzuți în buget”, a declarat primarul Viorel Grusea.

Prin contractul de superficie, Primăria a obținut dreptul de ridica o capelă pe terenul Parohiei, dobândind și drept de folosinţă a acestuia pentru 99 de ani.

Monumente funerare
Reno Depo
Florian Shaorma
Proaspat Alb
BPM - excavatorist
Demgy
Amanet King Onix

Deoarece capela va fi construită din bani publici, oricine va solicita, va putea să o folosească, indiferent de etnie sau de confesiune. Fiind a comunității, toată lumea poate beneficia de ea, respectând regulile stabilite împreună cu Parohia de la Comăna de Jos”, mai spune edilul.

Primarul comunei mai spune că, dacă vor exista solicitări și din celelalte sate, instituția va demara pașii necesari în acest sens.


Apreciază
Distribuie