Mai sunt 7 zile până la startul Bikeathon Țara Făgărașului

#cursafaptelorbune ia din nou startul la Făgăraș. Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) organizează, pentru al nouălea an consecutiv, evenimentul sportiv de strângere de fonduri pentru proiectele comunității, pe 24 și 25 septembrie.

„Anul acesta, la Bikeathon Țara Făgărașului pedalăm pentru 11 proiecte incredibile care și-au propus să facă din comunitatea noastră un loc mai frumos. Vă invităm pe toți, mari și mici, la cursa faptelor bune, pe 24 și 25 septembrie, ca să pedalăm împreună și să dăm viață acestor 11 povești.

Pe cei care nu sunt neapărat fani ai biciclitului îi invităm să susțină unul dintre proiecte, unul dintre ambasadori sau unul dintre bicicliști, printr-o donație, indiferent de sumă, până pe 14 octombrie 2022”, a declarat Cristiana Metea, directorul executiv al Fundației Comunitare Țara Făgărașului.

Cei care doresc să ia parte la cursă se pot înscrie aici până pe 23 septembrie 2022. Regulamentul sportiv al concursului poate fi consultat aici.

Florian Shaorma
Demgy
Reno Depo
BPM - excavatorist
Monumente funerare
Amanet King Onix
Proaspat Alb

La fel ca la edițiile precedente, Bikeathon Țara Făgărașului vine cu mai multe provocări: BKT70 (cursa de 70 de km), BKT40 (cursa de 40 de km), BKT20 (cursa de 22 de km), BKT10 (cursa populară), BKT4 (cursa în scaun rulant sau handbike) și BKT1, BKT2 și BKT3 (cursele copiilor).

Pentru detalii suplimentare despre Bikeathon, vizitați platforma Bikeathon Țara Făgărașului.


Apreciază
Distribuie