Competiţia de karate ,,Floarea Reginei”

Peste 250 de karatişti se vor întrece la finalul acestei luni într-o competiţie de proporţii, care se va desfăşura în sala de sport din comuna Recea, sâmbătă, 26 aprilie. Competiţia se numeşte ,,Floarea Reginei” şi pentru sportivii din domeniu nu este tocmai o noutate, fiind organizată de trei ani consecutiv.

A fost iniţiată în 2012 de Primăria Recea şi CSM Karate Do Făgăraş. Organizatorii au rămas aceiaşi la toate ediţiile, anul acesta administraţia publică de la Recea alocând o sumă de 4.000 de lei pentru evenimentul competiţional.

Preşedintele clubului de karate, sensei Gheorghe Ţeţu, a invitat anul acesta circa 250 de sportivi de la: Sibiu, Braşov, Hunedoara, Bucureşti, Focşani, Reghin, Cluj, Făgăraş şi Victoria.

Spalatoria GPC
Monumente funerare
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
curatare tapiterie
Moveos

,,Vârsta de participare începe de la 5-6 ani şi continuă până la +40 de ani. Vom avea o brigadă compusă din 15 arbitri şi se va juca pe trei suprafeţe. Începem competiţia la ora 10.00 şi estimăm că se va încheia în jurul orei 18.00. Concursul urmăreşte să promoveze tinerele talente în domeniu, dar mai mult decât atât reprezintă o verificare pentru membrii lotului naţional, care vor merge la Campionatele Europene de la Dresda – Germania, în perioada 7-11 mai”, a declarat Gheorghe Ţeţu.

Nu întâmplător competiţia de karate ,,Floarea Reginei” are loc la Recea. Contribuie şi faptul că localitatea are o sală încăpătoare de sport, recent construită, dar motivul principal ar fi acela că CSM Karate Do Făgăraş are în subordine o grupă care se antrenează săptămânal acolo. Antrenamentele sunt dedicate copiilor de pe sate şi se desfăşoară, câte o oră şi jumătate, lunea şi miercurea sub îndrumarea lui Gheorghe Ţeţu; şi el fiu al comunei, originar din Săsciori.
(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie