Complexul Inexdor din Șercăița, închis de OPC

Complexul turistic Inexdor din Șercăița a fost închis de Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor, astăzi. Măsura este una temporară, însă o altă nuntă, programată pentru acest weekend, nu se va mai putea desfășura aici.

Decizia a fost luată după ce 29 de persoane s-au ales cu toxiinfecție alimentară la o nuntă, weekend-ul trecut. Între persoanele intoxicate se află mireasa și un copil.

„În urma verificărilor de laborator, s-au constatat depășiri ale parametrilor microbiologici la parametrul enterobacteriacee, rezultând probe neconforme pentru aperitivul format din vinete cu maioneză, icre de pește, doboș de cașcaval cu șuncă, mini șnițele din piept de pui, salam, brânză telemea, supă cu tăiței și pentru prăjituri – diverse sortimente”, potrivit directorului OPC Brașov, Sorin Susanu.

Monumente funerare
Happy Feet
Bikeathon 2019

Comisariatul a dispus operatorului economic oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficientelor constatate, ca măsură preventivă pentru alți clienți.

„S-a prestat un serviciu care a pus în pericol sănătatea și securitatea consumatorilor participanți la acel eveniment, urmând ca acțiunea de control să se finalizeze la data de 23.07.2018, dată la care se va intocmi un proces verbal de constatare a contravenției și se vor aplica sancțiunile contravenționale prevăzute de actele normative în vigoare”, potrivit comunicatului instituției.


Apreciază
Distribuie