Concurs de fotografie cu costume populare

foto: arhivă

Dacă v-ați fotografiat în costum tradiţional, vă puteți puteţi înscrie în competiţia organizată de Centrul Cultural Reduta.

La concursul „Costumul tradiţional în artele vizuale” pot participa locuitorii din judeţul Braşov, păstrători şi iubitori ai portului tradiţional, potrivit bzb.ro.

„Dacă aveţi o fotografie recentă (color) în care dumneavoastră purtaţi un costum tradiţional, specific unei zone etnofolclorice din judeţul Braşov vă invităm să o trimiteţi pe adresa de e-mail centrulculturalredutabv@gmail.com până la data de 28 aprilie. În concurs sunt acceptate: fotografii color, recente, realizate în ultimii 5 ani; fotografii de portret, care surprind o persoană şi/sau maxim două; fotografii însoţite de o scurtă descriere (anul în care au fost realizate, în ce context/cu ce ocazie, povestea costumului pe care îl purtaţi)”, au transmis reprezentanţii Centrului.

curatare tapiterie
Agromar
JTTI
Victoria Federal IFN
Moveos

Premiul constă în realizarea unui tablou de tip canvas, cu dimensiunea 50×70 cm de către Mihaela Bălan, artist plastic braşovean. Tabloul va fi expus la Centrul Cultural Reduta în perioada 10-26 mai, în cadrul unei expoziţii organizate cu ocazia Zilei Naţionale a Portului Tradiţional din România, şi se va ridica personal de la sediul instituţiei, începând cu data de 1 iunie 2023.


Apreciază
Distribuie