Concurs-spectacol la Protopopiat

Patriarhia Română organizează un concurs naţional pentru copiii cu vârste între 9-15 ani. Faza locală a acestuia se va desfăşura la Făgăraş în 25 aprilie, sub forma unui spectacol.

Pentru a participa, micuţii trebuie să pregătească un moment artistic tradiţional, pe care îl vor prezenta în cadrul evenimentului care va avea loc la sediul Protopopiatului ortodox.

Secţiunile de concurs sunt următoarele: interpretarea unui cântec, recitarea unei poezii şi interpretarea unui text literar. Concurenţii trebuie să poarte costum popular şi să ştie să explice componentele lui.

Explică mai multe Natalia Corlean de la Protopopiatul Ortodox:

JTTI
Cabinet ORL
Monumente funerare
Mogaldea Therapy
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Fantanita Craiesei

„La Făgărăş etapa locală din cadrul celor două protopopiate, Făgăraş I şi II, va avea loc joi, 25 aprilie, de la ora 16, şi se va desfăşura în sala mare a sediului nostru din str. Andrei Mureşanu nr. 2. Înscrierile au început deja şi se fac până vineri, 19 aprilie. Pentru acestea avem nevoie de numele participantului, vârsta, secţiunea la care participă, piesa aleasă pentru interpretare, parohia sau şcoala de unde provine, dar şi datele de contact ale coordonatorului său. Aşteptăm aceste informaţii pe adresa de email departamentulcateheticfagaras[@]yahoo[.]com.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie