Conducerea CSM Făgăraș: bugetul de salarii al secției de handbal va fi diminuat cu 60%

Conducerea CSM Făgăraș a prezentat joi, 26 noiembrie, printr-un comunicat de presă, punctul de vedere în privința reorganizării clubului și a diminuării salariilor jucătorilor de handbalRedăm comunicatul CSM Făgăraș în formatul său original:


În ultimele zile, în spațiul media, au apărut informații contradictorii referitoare la finanțarea clubului de către Primăria Municipiului Făgăraș . În urma discuțiilor avute în cursul acestei săptămâni cu Dl Primar Sucaciu și mai ales în urma întâlnirii de ieri, 25.11.2020, de la sediul Primăriei Făgăraș , în cele de mai jos dorim să exprimam punctul de vedere al CSM Făgăraș  precum și poziția oficială a conducerii clubului, vis a vis de acest subiect.

De la început ținem să precizam faptul ca Dl Primar Gheorghe Sucaciu nu ne-a comunicat intenția Primăriei de a desființa clubul sportiv ci diminuarea bugetului cu cel puțin 50% pentru anul 2021 față de anul 2020 și ne-a solicitat, având în vedere contextului economic actual (impactul generat de pandemia SARS-CoV-2) precum și previziunile pentru anul viitor referitoare la sumele pe care Primăria Municipiului Făgăraș  le va primi din cotele defalcate din impozitul pe venit și din TVA, reorganizarea activității clubului ținând cont de cele expuse mai sus.

Primăria Făgăraș  continuă să susțină activitatea tuturor secțiilor clubului, cu prioritate cele unde desfășoară activități tinerii, copii și juniori ai secțiilor de karate, fotbal, judo, handbal și tenis de masa.

Dacă activitatea secțiilor de copii și juniori nu va fi afectată de reducerea bugetului CSM Făgăraș  pentru anul 2021, activitatea secției de handbal masculin va suferi un  impact major în ceea ce privește bugetul de salarii care va fi diminuat cu 60%. În acest sens vom avea întâlniri cu componenții echipei de handbal masculin, jucători și staff tehnic, pentru a discuta despre noile condiții de desfășurare a activității.

Amanet King Onix
Florian Shaorma
Reno Depo
Spalatoria Aqua Carpet
Proaspat Alb
Mobila SH

Vom continua competiția în care suntem angrenați, campionatul național „Liga Zimbrilor”, în acest moment retragerea în plin an competițional nefiind luată în calcul, în condițiile în care toți cei implicați vor înțelege să accepte situația de fapt.

Cu siguranță decizia Primăriei de diminuare a salariilor cu 60% va genera nemulțumire la nivelul echipei de handbal masculin, în rândul jucătorilor și a staff-ului tehnic, însă pentru a putea continua și încheia anul competițional trebuie să ne adaptam situației actuale.

Vom reveni cu detalii referitoare la activitatea din perioada următoare a CSM Făgăraș , în special cu evoluția discuțiilor din cadrul echipei de handbal masculin.

Conducerea CSM Fagaras


Apreciază
Distribuie