Conducte noi de apă pe două străzi din Făgăraș

Apă Canal Sibiu SA a început lucrările de reabilitare a rețelei de distribuție apă potabilă pe două străzi din  Făgăraș.

Locuitorii străzilor 1 Decembrie 1918 și Mihai Eminescu, pe tronsonul de la intersecția 1 Decembrie 1918 cu George Coșbuc până la intersecția străzilor Mihai Eminescu – B-dul Unirii, vor beneficia de o nouă conductă de distribuție a apei potabile.

Timp de o lună de zile, firma M.G.M. Construcții Generale S.R.L., cu asistență tehnică din partea Apă Canal Sibiu SA, Sucursala Exploatare Făgăraș, va desfășura lucrările de reabilitare.

Deoarece Primăria Municipiului Făgăraș derulează un proiect de modernizare a străzilor 1 Decembrie 1918 și Mihai Eminescu, și furnizorul de apă a decis să demareze  lucrările de modernizare a rețelei de distribuție.

Monumente funerare
Demgy
UPRUC-CTR
Florian Shaorma
Spalatoria GPC
Proaspat Alb
Autopel

Pentru ca lucrările să se desfășoare conform graficului, în această perioadă conducătorii auto și proprietarii care beneficiază de parcare pe aceste tronsoane de străzi, sunt rugați să nu parcheze.        

Pentru această perioadă ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere tuturor consumatorilor afectați de această lucrare, care are ca scop creșterea semnificativă a calității și siguranței în furnizare”, au transmis reprezentanții Apă Canal Sibiu SA, Sucursala Exploatare Făgăraș.

Informații suplimentare se pot obținute de la inginerul șef al sucursalei Făgăraș, telefon 0268.211.218.


Apreciază
Distribuie