Construirea Pediatriei, din nou la licitație. 2 milioane de lei investește Primăria

Primăria Făgăraș investește aproape 2 milioane de lei, din bugetul local, pentru construirea noii secții de Pediatrie. Proiectul a fost scos la licitație publică, din nou, după ce prima dată nu s-a oferit niciun constructor.

Sunt prevăzute lucrări de consolidare a structurii de rezistenţă, de refacere a instalaţiilor, dar şi de înlocuire a ferestrelor şi uşilor. Spaţiile în care urmează să funcţioneze saloanele şi cabinetele medicale vor fi amenajate ulterior, conform documentației de achiziţii publice, potrivit Bună Ziua Brașov.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.940.156 lei (cu TVA), din care 1.730.031 lei (cu TVA) reprezintă costul estimat al lucrărilor propriu-zise.

Constructorul desemnat în urma licitației va trebui să termine proiectul în termen de 8 luni de la data intrării în vigoare a contractului.

Mobila SH
Sumi Agro - Shigeki
Amanet King Onix
Reno Depo
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Făgărășenii dau o mână de ajutor

Un grup civic s-a mobilizat să strângă fonduri pentru mobilarea secției. Mai mulți boboci de la Colegiul Național Radu Negru, sub îndrumarea lui Alex Luca, au pedalat la Bikeathon 2018 încercând să strângă 12.000 de lei. Au reușit să obțină 60% din sumă, până acum, cu sprijinul a peste 100 de donatori.

Proiectul mai poate fi susținut financiar, până la sfârșitul lunii iunie, aici.


Apreciază
Distribuie