Premieră la Cetatea Făgăraș. 100 de femei, paradă în ie

Premieră la Făgăraș, unde va fi marcată Ziua Universală a iei. Și nu oricum, ci cu un eveniment – Hai la fustă ș-ie – la care sunt așteptate 100 de femei pentru o paradă cum nu s-a mai văzut în municipiu.

„Doamnele vor merge în paradă pe promenada Cetății, apoi vor participa la un concert de muzică orchestrală oferit de Casa municipală de Cultură, vom face și o horă a unirii. Pentru că suntem în an de Centenar, am decis să fie 100 de doamne. La finalul evenimentului, toate participantele vor primi un caleidoscop produs de Veronica Soare în atelierele ei”, ne-a declarat coordonatorul proiectului, Diana Gribincea-Popa.

Veronica Soare a străbătut pe jos cei 880 de kilometri ai Camino de Santiago, pentru a strânge fonduri pentru copii. Este drumul străbătut de pelerini prin diferite țări ale Europei pentru a ajunge la mormântul apostolului Iacob. Ruta care se parcurge în medie într-o lună şi jumătate.

Demgy
UPRUC-CTR
Qi Meridian
Proaspat Alb
Florian Shaorma
Autopel

Evenimentul „Hai la fustă ș-ie“ se va desfășura duminică, 24 iunie, de la ora 15:30. Atunci este marcată Ziua Universală a bluzei tradiționale românești, în peste 50 de țări.


Apreciază
Distribuie