Consultanţă de afaceri oferită gratis antreprenorilor

Cel de-al 3-lea eveniment din seria „IMM ReStart – Resurse şi consultanţă pentru dezvoltare”, organizat de Doingbusiness.ro, va avea loc marţi, 20 mai 2014 în Brasov – Hotel Kronwell.

Evenimentul reuneşte experţi, traineri şi manageri specializaţi în identificarea celor mai eficiente soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor şi îşi propune să vină în ajutorul antreprenorilor care caută sfaturi practice, informaţii actualizate şi servicii de consultanţă pentru stimularea afacerilor.

După o lungă perioadă de stagnare, economia românească a înregistrat anul trecut o creştere de 3,5%, iar previziunile pentru 2014 sunt optimiste. În acest context,  IMM-urile joacă un rol cheie în accelerarea procesului de ascensiune economică.

Proaspat Alb
Demgy
Sumi Agro - Zetanil
Spalatoria Aqua Carpet
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma

Braşovul s-a aflat în 2013 în topul primelor zece judeţe din punct de vedere al dinamicii privind înmatriculările de noi intreprinderi mici şi mijlocii, cu aproape 3.500 de firme înfiinţate. Pe de altă parte însă, numărul firmelor radiate a crescut cu peste 27% faţă de 2013, la 2.995 de firme.
Printre invitaţii care vor lua cuvântul la conferinţa de la Braşov se numără reprezentanţi din top managementul unora dintre cele mai importante companii din România.

Participarea la IMM ReStart este gratuită şi se face pe bază de înscriere prealabilă. Pentru mai multe informaţii despre agendă, vorbitori şi înscrieri, puteţi accesati site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/24.


Apreciază
Distribuie