Controale înaintea sărbătorilor pascale

Pe tot parcursul săptămânii în curs s-au desfăşurat controale la magazinele alimentare. Inspectorii au verificat documentele mărfurilor, data de expirare, condiţiile de depozitare, păstrare şi comercializare.
Produsele care au fost verificate au fost dulciurile, produsele din panificaţie şi patiserie şi produsele vegetale. Din ordinul prefectului s-au constituit comisii mixte de control la agenţii economici care desfăşoară activitate de comerţ cu alimente, fie animale, fie vegetale.
Carmen Rebedeu, şefa Direcţiei SanitarVeterinare şi Siguranţa Alimentelor Făgăraş, spune care a fost componenţa comisiilor mixte:„În această perioadă efectuăm controale în urma constituirii comisiilor mixte de control, în urma unui ordin prefectural. Din apentru Siguranţa Alimentelor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, Direcţia de Sănătate Publică, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi de Poliţie. Au fost făcute controale în special pentru verificarea condiţiilor în care sunt păstrate, depozitate şi comercializate alimentele.”
Controalele s-au înteţit în virtutea apropierii sărbătorilor pascale, lucru care se întâmplă în fiecare an.

(Alexandru Socaciu)

Demgy - locuri de munca
Proaspat Alb
La Turcu
Monumente funerare
JTTI
Amanet King Onix
Florian Shaorma
Spalatoria GPC


Apreciază
Distribuie