Controale la terenurile de fotbal din satele Ţării Făgăraşului

Comisia Municipală de fotbal Făgăraş face verificări în ceastă perioadă la terenurile de fotbal din satele înscrise în campionatul Ligii a V-a. 2010-10-1918__ro__ZA__fotbal liga a IV-a

Potrivit lui Silviu Coman, referent în cadrul comisiei de fotbal, ieri s-au făcut verificări la bazele sportive din Săsciori, Hurez şi Sâmbăta de Sus.

În principal, membri comisiei au măsurat suprafeţele de joc şi au testat calitatea suprafeţelor de joc. Nici varul şi plasele celor douăporţi nu au fost trecute cu vederea. De asemenea, au verificat şi starea vestiarelor unde ar trebui să se echipeze arbitrii şi jucătorii.

fotbal-copiiSilviu Coman a mai explicat că la verificări fiecare Asociaţie sportivă a trebuit să facă dovada că terenurile sunt dotate cu bănci de rezervă, că terenurile au fost trasate corespunzător şi în aliniamentul precis. Aceste verificări au loc în vederea începerii ediţiei 2014-2015 a Campionatului Ligii a V-a, unde evoluează echipele de fotbal din satele şi comunele Ţării Făgăraşului.

Monumente funerare
UPRUC-CTR
Florian Shaorma
Qi Meridian
RIM Fam
Proaspat Alb

 

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie