Tragedia care a zguduit Făgăraşul în anii `60-`70

Profesorul şi antrenorul Emil Ciulei (foto) a făcut câteva precizări cu privire la articolul de ziar legat de activitatea sa pe vremea când activa la cluburile de fotbal din Făgăraş. Ciulei (2)

El a spus că l-a comparat pe talentatul făgărăşean Marius Scorei, fotbalist al echipei Nitramonia al anilor 60-70, cu Rodion Cămătaru, iar redacţia sport a titrat că l-ar fi antrenat chiar pe Cămătaru.

Şi antrenorul Vasile Nucă a făcut precizări în ceea ce-l priveşte pe Marius Scorei. Profesorul Nucă a precizat că Marius Scorei avea o înălşime de 1,90 şi doar 15 sau 16 ani. “Era vârf de atac, înalt, bine făcut, avea calităţile lui Cămătaru. Era cu un an mai mic decât mine, era foarte foarte bun. Din păcate pentru Marius Scorei viaţa s-a întrerupt brusc. Tragedia s-a întâmplat din cauza unui beţiv care i-a luat viaţa pe stradă, fără să fi fost provocat de cineva”, a spus Vasile Nucă.

DSCN8030
Emil Ciulei (antrenor de fotbal), Ion Gheorghe (campion cu Steaua) şi Vasile Nucă (campion cu Timişoara)

Tot profesorul Nucă a precizat că tragedia s-a petrecut undeva pe la mijlocul străzii Narciselor din Făgăraş. Tragedia a dus la dispariţia unui dintre cei mai promiţători fotbalişti ai Făgăraşului, au spus cei doi antrenori.

RIM Fam
UPRUC-CTR
Qi Meridian
Florian Shaorma
Proaspat Alb

Cu detalii cu privire la acest subiect vom reveni în jurnalele viitoare de sport.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Marius Scorei ,a fost injunghiat in fata spalatoriei din str. Narciselor , a treversat strada si a cazut pe o gramada de nisip unde a murit. Criminalul a fost prins de Mateica Mihai(dumnezeu sa-l odihneasca),care a vazut scena din gradina cofetariei, undeva pe strada Trandafirului. Criminalul se numea MODOI.

Comentariile sunt închise.