Copil înghițit de ape, după ce o căruță s-a răsturnat în râul Berivoi

Pompierii Făgărășeni sunt în căutarea unui copil care a căzut în râul Berivoi, în cartierul Combinat, vineri, după-masă. Căruța în care se afla împreună cu cei 3 frați și tatăl lor s-a răsturnat în timp ce traversau râul.

UPDATE 4

La ora 21, căutările copilului dispărut în apă au fost oprite din cauza întunericului, potrivit Luizei Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Scafandrii ISU Mureș și ISU Covasna rămân însă în Făgăraș iar sâmbătă vor relua căutările.

UPDATE 3

S-a solicitat sprijinul scafandrilor de la ISU Mureș și ISU Covasna.
La fața locului acționează, în momentul de față, 18 cadre ISU Brașov (ofițeri și subofițeri).

(sursa video: ISU Braşov)

UPDATE 2

„Un copil în vârstă de 5 ani a fost luat de ape. Împreună cu tatăl său și trei frați au încercat să treaca râul Berivoi cu o caruță tractată de cal. Văzând că apa este adânca și prezintă un curs rapid, tatăl a încercat să întoarcă atelajul hipo, moment în care s-a răsturnat. Cu excepția minorului, care a fost luat de ape, celelalte persoane au reușit să ajungă la mal.

Monumente funerare
Salco

La fața locului sunt mai multe echipaje ISU și echipaje ale Poliției Municipiului Făgăraș care întreprind acțiuni de căutare și menținere a ordinii și liniștii publice în zonă”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Ionuț Marin.

UPDATE

Din primele informații deținute de polițiști, se pare că minorul se afla într-o căruță cu alți 3 copii și, cel mai pribabil, tatăl lor. Se pare că s-ar fi dezechilibrat și a căzut în apă.

La ora 18:45 se formează echipe de căutare mixte, din cadre ale IPJ și ISU Brașov.

ȘTIREA INIȚIALĂ

„Minorul se afla într-un atelaj cu un adult, încercau să traverseze pârâul, care avea nivelul crescut din cauza ploilor.

Din nefericire acesta a căzut. Colegii mei au început căutarile în avalul zonei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Luiza Dănilă.

Revenim cu detalii


Apreciază
Distribuie