Copilul luat de ape, căutat de 4 zile

Salvatorii reiau, pentru a patra zi la rând, căutările copilului de 5 ani înghițit de ape. Acestea au fost extinse pe râul Olt, iar intervenția ar putea deveni și mai dificilă. Hidrologii au emis cod galben de inundații.

„Vom acționa și astăzi pentru căutarea copilului dispărut încă de vineri într-un pârâu din municipiul Făgăraș. Se va acționa cu un echipaj cu barcă pe râul Olt, cu 4 subofițeri, deoarece căutările pe pârâu nu au dat rezultate. De asemenea, se va deplasa la fața locului și echipa de scafandri a Inspectoratului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Luiza Dănilă.

Băiețelul a căzut în apă după ce căruța, în care se afla împreună cu trei frați și tatăl lor, s-a răsturnat.

Acțiunea salvatorilor ar putea fi îngreunată. Hidrologii au emis duminică o avertizare de tip cod galben de inundații pe râul Olt, pe raza județului Brașov, valabil până miercuri la ora 18.

BPM - excavatorist
Amanet King Onix
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Reno Depo
Proaspat Alb

Din cauza ploilor din ultimele zile, dar și a celor care vor cădea luni și marți, sunt așteptate scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție.


Apreciază
Distribuie