Corpul unui bărbat, găsit de trecători pe un teren din apropierea gării din Sibiu

Anchetă demarată de poliţiştii din Sibiu după ce trupul unui bărbat a fost găsit de trecători pe un teren din apropierea gării.

„În această după-amiază s-a primit un apel la 112, prin care se anunţa că un  bărbat este căzut, inconştient, pe str. Constituţiei din Sibiu. SAJ a trimis un echipaj de tip C (cu medic), care la sosire a găsit un bărbat decedat din cauze necunoscute. Bărbatul nu a mai fost resuscitat, deoarece decesul a survenit de mai mult timp”, potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu.

Medicii i-au solicitat pe poliţişti, care au deschis o anchetă pentru a lămuri circumstanţele în care a survenit decesul bărbatului.

„Pe un teren din zona intersecţiei străzilor Magheru şi Constituţiei (în apropierea gării – n.r), din municipiul Sibiu, un bărbat ar fi decedat. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoana în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, sibian, decesul acestuia fiind pronunţat de echipajul medical sosit de urgenţă”, a transmis IPJ Sibiu.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

 


Apreciază
Distribuie