Cu toate forţele. Spre reciclare!

Primăria Făgăraş apelează şi la cetăţenii adulţi ai municipiului să sprijine campania de colectare selectivă a deşeurilor, pentru ca oraşul să câştige titlul de ,,Oraşul reciclării” şi să primească o investiţie de 12.000 de euro într-un parc tematic.

În principiu, în lupta cu celelalte 44 de localităţi din ţară, autorităţile se bazează pe efortul elevilor şi preşcolarilor, care strâng în instituţiile de învăţământ materiale reciclabile.

Cu toate acestea este binevenit şi ajutorul adulţilor. Municipalitatea trebuie să facă dovada că a colectat, diferenţiat, cât mai multe tone de hârtie, plastic şi aluminiu.

Dacia Săpătoru de la Compartimentul Energetic al Primăriei, spune că inclusiv administraţia publică s-a pus pe colectat selectiv. Femeile de serviciu din Primărie au fost instruite cum să arunce deşeurile.

Florian Shaorma
Spalatoria Aqua Carpet
Firma servicii renovare
Demgy
Mobila SH
Sumi Agro - Mospilan

Autorităţile sunt hotărâte să se înscrie şi la anul în acest concurs, indiferent de rezultatul obţinut la această ediţie.

Competiţia este organizată de Eco-Rom Ambalaje, o societate naţională cu capital integral de stat care se ocupă cu implementarea programelor de colectare selectivă şi de la care Făgăraşul are toate containerele de tip clopot de pe domeniul public.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie