Cupa Făgăraşului la înot

A treia ediţie a competiţiei locale de înot pentru copii se va desfăşura marţi, 20 august 2013 în cadrul Complexului Laguna Albastră. Organizatorul întrecerii, profesorul Aurelian Curticăpean ne-a explicat condiţiile obligatorii pentru participanţi: „Copiii trebuie să fie clinic sănătoși și să prezinte un aviz medical cu specificația <Apt pentru efort fizic în competiție de înot>. Atenţie! Prezentarea certificatului medical condiționează participarea copiilor în competiție. De asemenea, participanţii trebuie să poată înota fără materiale ajutătoare în bazinul semiolimpic pe distanțe de 10 m, 25 m sau 50 m și să aibă abilități tehnice elementare pentru a face față cel puțin uneia din probele concursului.
Acestea se adresează copiilor născuţi între anii 1999 şi 2007.”
Concursul se va desfăşura demixtat, adică probe pentru băieți şi separat pentru fete. Conform regulamentului, dacă la o probă sunt mai puțini de trei  sportivi, aceasta se va anula.
La înscriere, fiecare concurent îşi va alege probele la care doreşte să participe; poate fi una sau pot fi mai multe probe în funcție de vârstă şi nivel de pregătire; de asemenea participanţii vor fi încadrați în serii, în funcție de anul nașterii.
Cupa Făgăraşului la înot se va desfăşura după următorul program:
15:30 – 16:00 sosirea participanților, consultarea grupelor și a programului
16:00 – 16:30 încălzirea pentru competiție
16:30 – începerea concursului
Vor fi acordate
–    diplome şi medalii primilor 3 clasați/probă
–    diplome de participare tuturor participanţilor
–    diplome speciale din partea organizatorului.
Intrarea participanților se face numai pe bază de tabel nominal, copii înscrişi au intrarea gratuită alături de părinții însoțitori care nu fac baie.

Atenţie! Înscrierile pentru Cupa Făgăraşului la înot se fac doar până în data de 19 august!!! Detalii suplimentare, de la prof. Aurelian Curticăpean – tel. 0745.537.924 sau la intrarea în Laguna Albastră.
Partenerii competiţiei de înot pentru copii sunt Complexul de agrement Laguna Albastra şi Radio Star FM

Pensiunea Confort Morosanu

Apreciază
Distribuie