Dacă o zăriți pe Anna Maria Brianna, anunțați Poliția! Mama ei o caută disperată

Violeta Dumitrașcu este mama copilei de 2 ani și 7 luni. Ea încearcă, încă de la sfârșitul lunii februarie, să dea de fetița ei, Anna Maria Brianna. Copilul ar fi alături de tatăl său, posibil în Făgăraș.

De pe data de 28 februarie 2022 nu mai știu nimic de ea, până atunci o vedeam prin Facetime video.  Tatăl însă mi-a blocat numărul de telefon iar apoi și-a închis telefonul de tot ca să nu poată fi localizat. Ascunde fetița! Nu reușesc să iau legătura cu ea. Ultima data când mi-a permis să petrec timp fizic cu fetița a fost pe data de 5 decembrie în Făgăraș”, spune mama disperată.

Părinții sunt în proces de divorț iar prin ordonanță prezidențială s-a stabilit ca fetița să locuiască, provizoriu, la mamă, a declarat femeia.

Am apelat la executorul judecătoresc să punem în aplicare hotărârea judecătoreasca, dar tatăl nu s-a prezentat pe data de 14 decembrie împreună cu fetița la sediu executorului. S-a decis să i se aplice penalități din data de 1 martie 2022, în valoare de 500 de lei pe zi, dar cum nu are venituri în România și bunuri, nu îl sperie aceste penalități și nu vrea sa îmi dea fetița”, mai spune Violeta Dumitrașcu.

Qi Meridian
Spalatoria GPC
Autopel
Monumente funerare
Amanet King Onix
Florian Shaorma

Cazul copilei este și în atenția Poliției, care a publicat detalii despre ea pe site-ul dedicat copiilor dispăruți.

„Vă rog ajutați-mă! Poate o recunoaște cineva pe stradă! Sunt o mamă foarte îngrijorată pentru că nu știu unde e copilul meu, nu știu în ce condiții trăiește, îmi e teamă ca tatăl să nu îi pună viața în pericol”, e strigătul deznădăjduit al mamei Briannei.


Apreciază
Distribuie