Daniel Cermonea este noul viceprimar al Avrigului

avrig

avrig

avrig
avrig

Membru al Partidului Social Democrat, Daniel Ioan Cermonea (35 de ani) este, începând de joi, noul vice­primar al oraşului Avrig. Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Frăticiu, care, la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut, a fost ales deputat de Sibiu în Colegiul Uninominal 5 – Va­lea Oltului. La şedinţă a participat şi noul deputat de Sibiu, Gheorghe Frăticiu.

 

Alegerea noului vicepri­mar al Avrigului a fost cel mai important punct inclus pe ordinea de zi a şedinţei or­dinare a Consiliului Local Avrig, desfăşurată joi

după amiază. Pentru ocuparea postului de viceprimar al oraşului au fost făcute două propuneri: Daniel Ioan Cermonea- pro­pus de Emil Brana, şi Adrian Dumitru David- propus de Nicolae Cernea. În urma desfăşurării votu­lui, Daniel Ioan Cermonea a obţinut 14 voturi, iar Adrian Dumitru David a obţinut 3 voturi. Noul viceprimar al Avrigului este la al treilea mandat consecutiv de consilier local.

 

Florian Shaorma
Fantanita Craiesei
Spalatoria GPC
Second hand & outlet
JTTI
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Monumente funerare

Înaintea dezbaterilor pen­tru alegerea noului vicepri­mar, aleşii avrigeni au par­curs proiectele de hotărâre privind validarea a două noi mandate de consilieri locali (primul, ca urmare a dece­sului consilierului FDGR Roland Udo Rastel, iar cel de-al doilea, pentru ocupa­rea locului lăsat liber de Gheorghe Frăticiu- PSD). Astfel, după îndeplinirea tuturor etapelor impuse de reglementările legale, au fost validaţi în funcţie noii sonsilieri locali Cristian Constantin Ursoiu (FDGR) şi Gheorghe Badea (USL- PSD). Dacă Cristi Ursoiu este începător în ceea ce priveşte funcţia de consilier local, Gheorghe Badea redevine membru al legislativului local avrigean, experienţa sa în această funcţie fiind una dintre cele mai bogate comparativ cu mulţi actuali consilieri avrigeni. (Validarea noului mandat de consilier local în locul lui Gheorghe Frăticiu nu a fost lipsită de discuţii.

 

Consilierul local Daniel Stoica- PNL a propus ca mandatul lăsat liber să fie ocupat de următorul consi­lier aflat pe lista propusă de USL la alegerile locale din primăvara anului trecut, şi anume, colegul de partid Alexandru Paraschiv. Acesta a menţionat că face propu­nerea respectivă din solida­ritate cu colegul său de partid şi că, în consecinţă, se va abţine de la vot. Problema a fost repede lămurită chiar de deputatul Gheorghe Frăticiu, care a solicitat cuvântul şi a menţionat că decizia de validare a noului consilier, în forma în care a fost supusă votului, corespunde unei înţelegeri luate de birourile judeţene ale celor trei partide ce formează USL.).infoavrig


Apreciază
Distribuie