Oaspeţi din China, la Avrig

Avrig

Avrig

Avrig
Avrig

La invitaţia primarului Arnold Gunter Klingeis, zilele acestea sunt prezenţi în Avrig doi oaspeţi din China, colaboratori mai vechi ai administraţiei avrigene. Xiaoxin Sun-director de investiţii la compania NEW ERA ENERGY INVESTMENT Co. LTD.

 

China şi Huo Conggao – inginer de sistem al companiei GUODIAN SOLAR POWER ENGINEERING Co. LTD. China au venit la Avrig pentru a cunoaşte cât mai multe detalii despre ceea ce înseamnă Programul ENERGIE LOCALĂ al administraţiei avrigene, pentru a evalua cât mai bine proiectul conducerii oraşului legat de montarea unor panouri fotovoltaice pe unele blocuri de locuinţe din Avrig dar şi pentru a studia posibilitatea dezvoltării unor investiţii chineze în zonă, pe platforma industrială de la Mârşa sau în viitorul parc industrial ce se doreşte a fi creat la Avrig.

Florian Shaorma
Sumi Agro - Shigeki
Demgy
BPM - excavatorist

 

În cele câteva zile cât vor sta la Avrig, oaspeţii din China vor vizita oraşul şi localităţile aparţinătoare, vor avea întâlniri cu diverşi oameni de afaceri din zonă, vor putea afla care sunt paşii concreţi făcuţi de conducerea oraşului pentru implementarea Programului ENERGIE LOCALă, vor încerca să stabilească, împreună cu responsabilii din partea Primăriei Avrig şi ai SC ENEV Avrig SRL, societatea Consiliului Local împuternicită să implementeze strategia şi proiectele locale publice în domeniul energiei, care ar putea fi modelele de bună practică, proiectele sau tehnologiile deja aplicate în China ce ar putea fi implementate şi aici.infoavrig.


Apreciază
Distribuie