Mâine au loc Sărbătorile Zăpezii la Drăguş

Sărbătorile Zăpezii de la Drăguş au loc în acest weekend. Cu emoţii că nu va ninge suficient pentru a se putea schia în bune condiţii, organizatorii au programat în urmă cu câteva zile evenimentul pentru data de sâmbătă, 9 februarie.

Sărbătorile Zăpezii încep la 9.30 pe pârtia de schi de la Drăguş, cu înscrierea concurenţilor pentru concursul de schi. Se pot înscrie doar copiii până în 15 ani, iar competiţia se va desfăşura pe trei categorii de vârstă. La ora 11.00 va începe concursul, iar două ore mai târziu se vor acorda premiile. De la ora 14.00 este programat concertul Fly Project, iar după ce vor termina de cântat braşovenii, vor urca pe scenă solistele populare Diana Gribincea şi Mioara Greavu.

Fantanita Craiesei
JTTI
Monumente funerare
Spalatoria GPC
Amanet King Onix
Demgy

Organizatorii au luat în calcul şi varianta în care nu va fi zăpadă. În această situaţie, primarul Drăguşului Gheorghe Sucaciu spunea că sâmbătă vor avea loc numai concertele, iar în primul weekend cu zăpadă se va desfăşura competiţia de schi, pentru care au fost deja cumpărate premiile. Această variantă de rezervă nu va mai fi luată în calcul, în contextul ninsorii de azi-noapte.


Apreciază
Distribuie