Dansatorii sportivi din Făgăraș, de cinci ori pe podium la Cluj

Week-end-ul trecut, la Cluj s-a desfăşurat „Campionatul Naţional de Clase” – unul dintre cele mai importante concursuri de dans, organizat sub patronajul Federaţiei Române de Dans Sportiv.

Peste 800 de perechi de dansatori au participat la competiţia care a avut loc de-a lungul a două zile.

Dansatorii sportivi de la clubul Imperial Făgăraş au reuşit, din nou, să ajungă în finalele categoriilor de competiţii şi să urce pe podium de câte două ori pe locurile I şi II și o dată pe locul III.

La categoria „Debutanţi Cha-Cha 10-11 ani”, din 18 perechi înscrise, finala a fost dominată de făgărăşeni:

Imperial Fagaras la Cluj_02Locul I: Comici Darius – Dobai Emily
Locul II: Apostu Mihai – Ivaşcu Cristina

Agromar
JTTI
Victoria Federal IFN
Spalatoria Aqua Carpet
Demgy
Firma servicii renovare
Reno Depo

Locul IV: Ramba David – Lovin Karina
Locul V: Costea Dragoş – Rus Iulia

La categoria „Debutanţi Cha-Cha 4-7 ani” au participat 25 de perechi, locul II fiind obţinut de echipa din Făgăraş formată din Borza Robert – Grecu Paula.

Nici fetiţele care au participat singure în competiţie nu s-au lăsat mai prejos. Din 47 de concurente înscrise la categoria „Solo fete Cha-Cha 4-7 ani”, Ivaşcu Maria a obţinut locul I, Dobai Noemi – locul IV iar Negru Andreea – locul V.
Tot la solo fete, dar la categoria de vârstă 8 – 9 ani, Flueraş Diana a câştigat locul III din 46 de dansatoare.

Clubul Imperial Făgăraş a fost reprezentat şi la categoria profesionistă de dans sportiv. La clasa Hobby 12 – 13 ani, echipa Ramba Andrei – Robu Alesia s-a clasat pe locul VI, din 26 de perechi participante, şi urcă astfel într-o clasă competiţională superioară, clasa E.


Apreciază
Distribuie