Dar din dar se face rai! Mama lui Ianis a donat bani pentru un alt băiat bolnav

Campania umanitară „Orașul faptelor bune” este în plină desfășurare la Radio Zu. Sume de bani, mai mici sau mai mari, sunt donate pentru a-i ajuta pe cei în nevoi.

Miercuri, 28 aprilie, unul dintre cazurile pentru care s-au strâns bani a fost și cel al lui Andrei. Alături de fratele său geamăn, Andrei s-a născut prematur, la 34 de săptămâni,  în anul 2016.

Cei doi băieți s-au dezvoltat diferit: Iustin a avut un parcurs normal, în timp ce fratele său, Andrei, nu a reușit niciodată să meargă, fiind diagnosticat cu dipareză.

Operația care l-ar putea pune pe picioare costă însă 80 mii de euro. Familia lui Andrei a reușit să strângă jumătate din această sumă. Dacă părinții lui Andrei nu achită întreaga sumă înainte de intervenția chirurgicală, stabilită pentru luna mai 2021, ei pierd programarea, care a fost făcută încă de anul trecut, din septembrie.

Povestea lui Andrei i-a emoționat pe mulți ascultători, care au donat sume între 200 de lei și 2500 de euro.

Printre donatori au fost copii gemeni și părinți de gemeni iar una dintre mamele care a rezonat cu cazul lui Andrei a fost Raluca Panazean, mama lui Ianis.

Purolite - donare sange
Din Bucatele Cetatii - angajari
Monumente funerare
TMF Copy Center
Amanet King Onix

La rândul ei mamă de gemeni, dintre care unul cu probleme mari de sănătate, Raluca a simțit pe pielea ei ce însemnă ajutorul primit de la oamenii din „Orașul faptelor bune”.

La ediția de Crăciun a campaniei, în anul 2020, pentru operația lui Ianis s-au strâns zeci de mii de euro cu ajutorul campaniei umanitare de la Radio Zu. Detalii, aici.

Raluca Panazean a simțit că și familia ei trebuie să-l ajute pe Andrei, așa că, din puținul lor, a donat 500 lei.

Dar din dar se face rai. Și noi am avut nevoie de 40 de mii euro, ca Andrei; și noi avem gemeni – sunt prea multe coincidențe… Trebuie să ne ajutăm unii pe alții, pentru că fiecare, la rândul nostru,  am avut și vom avea nevoie de ajutor și totul se face cu oameni“, a spus emoționată Raluca, la finalul intervenției pe radio, mulțumind echipei Radio Zu pentru ceea ce a făcut pentru Ianis.


Apreciază
Distribuie