De 247 de ori mai mulţi şomeri decât joburi

 

          Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă a dat publicităţii bilanţul în ce priveşte numărul şomerilor pe judeţ la finele lunii ianuarie. Potrivit acestuia, Făgăraşul numără 741 de oameni în căutarea unui loc de muncă, dintre care 358 sunt de sex feminin.

          La Victoria se înregistrează 132 de persoane şomere, 68 dintre ele fiind femei.

          În continuare oraşul nostru se plasează pe poziţia a treia în judeţ după Braşov şi Săcele, iar Victoria ocupă poziţia a opta, fiind urmată doar de Ghimbav şi Predeal. Clasamentul se menţie neschimbat de mai bine de un an de zile. Femeile reprezintă 43% din totalul şomerilor înregistraţi în evidenţa Agenţiei. În funcţie de nivelul studiilor, marea majoritate a persoanelor aflate în evidenţa AJOFM Braşov continuă să fie cele fără studii medii73%, cu studii medii – 18% şi cu studii superioare – 9%.

Demgy
Amanet King Onix
Reno Depo
Sumi Agro - Mospilan
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma

          Tot Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă anunţă pentru săptămâna aceasta (n.r. 11-15 februarie) şi locurile de muncă vacante destinate şomerilor. Sunt doar trei joburi libere, câte un post pentru: îngrijitor spaţii verzi, femeie de serviciu şi sudor.

 


Apreciază
Distribuie