De la Olt, direct la Poliţie

     Doi făgărăşeni au ajuns de la pescuit direct la sediul Poliţiei pentru a da socoteală despre plasa tip setcă cu care au încercat să prindă peşti pe Olt.

     Ar fi scăpat basma curată, dacă nu ar fi fost turnaţi de cineva, care i-a văzut când se întorceau de la Olt. În baza informaţiilor primite, cum că o maşină marca Hyundai a fost văzută în zona Oltului şi în portbajaul acesteia s-ar afla unelte nepermise de pescuit, oamenii legii de la Biroul de Ordine Publică au oprit-o în trafic, la întoarcerea în oraş

        În autoturism se aflau doi făgărăşeni: K. Georg de 43 de ani pe post de şofer şi B. Marian de 32 de ani ca pasager în dreapta. Bărbaţii au fost rugaţi să deschidă portbajaul, iar reclamaţia anonimă s-a confirmat. Ei aveau un val de 200 de metri de plasă tip setcă din fir textil şi 5 peşti specia plătică.

JTTI
Proaspat Alb
Spalatoria GPC
Amanet King Onix
Florian Shaorma

      Bărbaţii au fost conduşi la sediul Poliţiei, acolo unde s-a şi încheiat experienţa lor de braconaj, cu un final nu prea fericit. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale, ca urmare a deţinerii plasei monofilament.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie