Dedienne Roumanie angajează responsabil comercial

Dedienne Roumanie își caută colegul care să fie reprezentantul său comercial.

  • Ești dinamic, autonom și organizat?
  • Ești un negociator fin și îți place să îți asumi responsabilitatea?
  • Poți identifica o piață și clienții potențiali?
  • Știi sa creezi un climat de încredere cu interlocutorii tai?
  • Știi să conduci o echipă?
  • Știi să analizezi fezabilitatea unui proiect în termeni tehnici și financiari?
  • Știi să comunici bine în limba engleza și deții cunoștințe suficiente pentru a fi independent în utilizarea mijloacelor informatice de lucru?

Atunci alătura-te echipei Dedienne Roumanie!

În cadrul departamentului de vânzări, misiunea responsabilului comercial este de a vinde produse sau servicii unui set de clienți. El abordează potențialii clienți cărora le oferă soluții adaptate nevoilor lor, negociază condițiile tehnice, termenele și costurile de implementare a fiecărui proiect. Relațiile cu clienții sunt în centrul activității sale. Odată semnat contractul, el asigură buna desfășurare a proiectului în toate dimensiunile sale: tehnice, comerciale, financiare.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și îți place și ție ceea ce Aristotel a spus și anume că: „Suntem ceea ce facem în mod repetat; prin urmare, excelența nu este un act singular, ci un obicei”, te invit să transmiți CV-ul și scrisoarea de intenție pe adresa de e-mail: office.roumanie@dedienne.com, sau să le depui la sediul societății din Făgăraș, strada Negoiu nr. 151 B, jud. Brașov.

La Giorgia
Monumente funerare
Eve
Tractari auto
Servicii profesionale de curatenie cu aburi

Informații suplimentare poți  obține la numărul de telefon 0268.21.56.00, de luni până vineri, între orele 8-15, iar detaliile legate de oferta de lucru le vei putea afla în momentul în care vei fi chemat la o întâlnire cu viitorul tău coleg.


Apreciază
Distribuie