Despre provocările libertății, cu pr. Răzvan Ionescu din Paris

Făgărășenii sunt invitați joi, 5 decembrie, la un dialog inedit despre copii și tineri aflați în pragul independenței, dar și despre părinți, în fața ascezei iubirii.

Evenimentul este organizat de Biserica Brâncovenească „Sf. Nicolae” Făgăraș în colaborare cu Casa Municipală de Cultură și va începe de la ora 18 în sala mică a instituției de cultură.

Intrarea este liberă.

Evenimentul face parte din cadrul manifestărilor „Din darurile Sfântului Nicolae” – Zilele hramului Bisericii Brâncoveanu din Făgăraș.

Preotul Răzvan Ionescu este preot paroh în Paris, la parohia ortodoxă „Sfânta Parascheva – Sfânta Genoveva”.

Demgy
Reno Depo
Amanet King Onix
BPM - excavatorist
Mobila SH

Conform doxologia.ro, el este licențiat în Inginerie Electrică, la Universitatea Politehnică din București și în Teologie Pastorală, la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București. A urmat masterul în Inginerie Medicală (Bucureşti) și altul în Teologie la Institutul de Teologie Ortodoxă „Saint Serge”, Paris. De asemenea, este și doctor în Inginerie Biomedicală și în Teologie Ortodoxă.

Preotul Răzvan Ionescu este și autor al mai multor volume precum și articole sau studii privind raporturile dintre ortodoxie și știință.


Apreciază
Distribuie