Deţinuţii politic strâng bani pentru monument

Foştii deţinuţi politic au primit cu bucurie vestea că în Consiliul Local monumentul Rezistenţei Anticomuniste a primit aviz pozitiv de construcţie.
Augustin Răduţ, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politic de la Făgăraş, spune că aprobarea monumentului era aşteptată de foarte mult timp, iar acum nu mai rămâne decât ridicarea concretă a lui.

„Cei peste 300 de membri, cât are Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politic de la Făgăraş, aduc mulţumiri Consiliului Local şi Primăriei Făgăraş pentru decizia din 14 noiembrie. Acum trebuie să-l vedem şi ridicat. Ştim că vom primi ceva bani şi de la Primărie, dar, pentru că nu vor fi suficienţi, fac un apel prin săptămânalul Bună Ziua Făgăraş şi îi rog pe toţi făgărăşenii care vor să ne sprijine cu bani să o facă fie la sediul Asociaţiei noastre de pe strada Republicii nr. 18, de luni până vineri între orele 10.00-12.00 sau în contul RO31CRCOX080203000016456, deschis la Banca Cooperatistă 8 Martie Codlea, filiala Făgăraş”, spune preşedintele AFDR.

Primarul Sorin Mănduc a declarat că intenţionează să aloce suma necesară, în bugetul din 2014, iar la data de 9 martie să pună piatra de temelie a acestui obiectiv.

Monumente funerare
Amanet King Onix
Firma servicii renovare
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
Agromar
Florian Shaorma

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie