Cine-i vinovat?

Florin Alexandru si Catalin Leabu la discutii cu reprezentantii Primariei

Florin Alexandru si Catalin Leabu la discutii cu reprezentantii Primariei

Circul dintre Primăria Făgăraş şi Fabrica de Pulberi este departe de a se încheia. După ce conducerea societăţii s-a înţeles cu Primăria să dea o clădire

în plată, în contul datoriilor de 10 miliarde acumulate la Taxe şi Impozite, iată că reprezentanţii administraţiei nu mai sunt siguri că planul rămâne în picioare.

Termenul în care trebuia să facă asta a fost bătut în cuie, respectiv 31 ianuarie 2014.

Toate bune şi stabilite… până când municipalitatea află marţi că miercuri, adică azi, are înfăţişare la un proces cu Fabrica de Pulberi, iniţiat de aceasta, din nou pe tema datoriei!

Primarul şi viceperimarul consideră că, din moment ce societatea nu şi-a retras acţiunea din instanţă, nu are de gând să mai facă acea compensare. Consilierul directorului societăţii, Florin Alexandru, a încercat să liniştească apele şi să-i asigure pe edili că s-au început formalităţile pentru predarea clădirii.

Reno Depo
Mobila SH
Proaspat Alb
Sumi Agro - Kaishi
Florian Shaorma
BPM - excavatorist
Amanet King Onix
Fabrica de Pulberi Făgăraş
Fabrica de Pulberi Făgăraş

Cât despre proces, nimeni nu ştie de ce mai continuă, pentru că directorul Nicolae Micu, cel care poate decide asupra lui, este internat în spital. Rămâne să vedem dacă până la 1 ianuarie anul viitor va avea loc compensarea.

Mai multe amănunte despre cum s-a ajuns în situaţia asta, puteţi citi în ediţia de marţi, 3 noiembrie, a ziarului „Bună Ziua Făgăraş.”

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie