Dezbatere publică pentru regulamentul parcărilor cu plată din Făgăraș

Primăria Făgăraș anunță că miercuri, 23 noiembrie 2022, va avea loc dezbaterea publică privind regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor cu plată aflate pe domeniul public al municipiului Făgăraș. Dezbaterea va începe la ora 16 și se va desfășura în sala de ședințe a instituției.

Documentația  poate fi consultată, începând cu data de 14 noiembrie 2022, la punctul de lucru al Serviciului de Transport Public Local Făgăraș din str. Cetății, nr. 40 C. Informații suplimentare se pot obține de la Filip Andrei, șeful Serviciului, între orele 8 – 15 – de luni până joi, iar vineri între orele 8 – 12.

Spalatoria GPC
Monumente funerare
Amanet King Onix
La Turcu

În cadrul dezbaterii publice, participanții au posibilitatea să prezinte propuneri, sugestii şi amendamente la regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor cu plată aflate pe domeniul public al municipiului Făgăraș. Acestea pot fi depuse, până la data de 23 noiembrie 2022, prin e-mail: secretariat@primaria-fagaras.ro sau la punctul de lucru al Serviciului de Transport Public Local Făgăraș din str. Cetății, nr. 40 C, conform programului menționat mai sus.


Apreciază
Distribuie