Făgărășeancă bătută de fiu, a refuzat ordinul de protecție

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, după ce luni, în jurul orei 20.45, au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data anterior menționată, în jurul orei 17,30, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic de către fiul său, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, constatându-se faptul că există pericol iminent, însă persoana vătămată a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Spalatoria GPC
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Moveos Fagaras_11.22
La Turcu
JTTI
Monumente funerare

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie