Diana Gribincea a lansat podcastul „Povești cu suflet”. Profesorul Cornel Teulea, primul invitat

Diana Gribincea și-a lansat, astăzi, podcastul „Povești cu suflet”, produs de FăgărașLive.

Podcastul va spune poveștile interesante ale unor oameni obișnuiți din comunitate, care ne fac mândri să fim făgărășeni, unii dintre ei reușind să schimbe destine.

«Ideea proiectului „Povești cu suflet a venit în momentul în care mama Ică Urdea a acceptat să ne povestească despre obiceiuri și tradiții din satul Grid și am mers ca să o filmăm. Din păcate, mama Ică a plecat dintre noi în 22 noiembrie și nouă ne-au rămas toate informațiile prețioase pe care dânsa ni le-a povestit cu bucurie», spune Diana Gribincea.

Primul invitat este dramaturg, eseist, licențiat în filosofie, membru al Uniunii Scriitorilor din România filiala Sibiu, născut în Hârseni. Până în anul 2021 a fost profesor la Colegiul Național „Radu Negru”.

Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Sumi Agro - Mospilan
JTTI
Mobila SH
Demgy
Spalatoria Aqua Carpet

„Cred că fiecare elev al dânsului s-ar bucura să îl revadă, deoarece orele de economie și filosofie au rămas în sufletele tuturor. Mulțumim, domnule profesor Cornel Teulea pentru că ați acceptat să fiți primul invitat al podcastului „Povești cu suflet”, a adăugat Diana Gribincea.

Podcastul va putea fi urmărit în fiecare miercuri, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook „Povești cu suflet” și pe contul de YouTube FăgărașLive.


Apreciază
Distribuie