Directorul medical de la spital nu mai vrea funcţia

Constantin Grigoriţă renunţă la postul de director medical. Medicul pediatru a deţinut această funcţie vreme de trei ani. Contractul său a expirat în data de 31 mai.

La expirarea lui nu a vrut să mai semneze pentru nicio prelungire, din motive personale. A acceptat, în schimb, o perioadă de interimat. Din punct de vedere legal, interimatul nu poate fi mai lung de 6 luni, iar după aceea postul va fi scos la concurs, a explicat medicul.

Dr. Constantin Grigoriţă vrea să se întoarcă pe postul de medic pediatru la secţia în care lucrează de mai bine de zece ani.

S-a angajat la Secţia de Pediatrie în anul 2004, înainte de asta fiind medic la Spitalul de Copii din Braşov. Este făgărăşean prin adopţie, fiind originar din Colibaşi, raionul Cahul, Republica Moldova.

JTTI
Demgy
Agromar
Spalatoria Aqua Carpet
Firma servicii renovare
PSD - alegeri locale 2024

În perioada cât a fost director medical nu a putut îndeplini şi funcţia de medic pediatru. Legea i-a dat, în schimb, posibilitatea de a face gărzi plătite. Pentru sarcina dusă în calitate de director medical a primit un salariu fix, pe care l-a putut sumplimenta cu veniturile din gărzi.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie