Doi bărbaţi au murit într-un accident între Fișer și Bunești. O femeie este în stare gravă 

foto: IPJ Brașov

Doi bărbaţi, unul de 55 de ani şi celălalt de 60 de ani, au murit, într-un accident petrecut între localităţile Fişer şi Buneşti, pe DN13. O femeie de 55 de ani este grav rănită în urma accidentului în care au fost implicate două maşini.

La sosirea pompierilor, toate cele trei persoane erau încarcerate și inconştiente.

„Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, două dintre cele trei victime au fost declarate decedate. (…) Cea de a treia victimă, o persoană de sex feminin, în vârstă de 55 de ani, este în stare gravă şi va fi transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Braşov pentru pentru investigaţii medicale de specialitate”, a transmis ISU Braşov.

Traficul rutier este blocat pe DN13.

„La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă. Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”, potrivit IPJ Brașov.

Apreciază
Distribuie