Doi bărbați, cercetați de polițiști pentru că circulau ilegal cu mopedurile

Polițiști din Făgăraș au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 34 ani, care conducea un moped pe raza localității Șercaia, luni, 2 mai.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat/înregistrat.

După ce l-au testat pe bărbat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,35 mg/l alcool pur.

În aceeași zi, dar aproape de miezul nopții, polițiști din Voila au oprit în trafic, tot pentru control, un bărbat, care conducea un moped pe raza localității Hârseni.

Amanet King Onix
Senchea
Demgy - tehnician calitate/ metrolog, economist, manager calitate
Monumente funerare
Spalatoria GPC

Nici acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat/înregistrat, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brașov.

În ambele cazuri, oamenii legii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


Apreciază
Distribuie