Doi jandarmi din Sâmbăta au sărit în ajutorul victimelor unui accident rutier

foto: IJJ Brașov

Sergiu și Dragoș, jandarmi montani din cadrul Postul Montan Sâmbăta, aflați în patrulare pe drumul județean care unește localitățile Drăguș și Sâmbăta, au observat doi bărbați în apropierea unui autoturism ieșit în afara carosabilului.

„Colegii noștri și-au dat seama că bărbații sunt implicați într-un accident rutier și că au nevoie de ajutor și au oprit degrabă pentru a le oferi sprijin. Bărbații nu aveau traumatisme în urma accidentului, dar le-au spus jandarmilor că în autoturism se mai află pe bancheta din spate o femeie care a fost rănită în urma evenimentului rutier”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Brașov.

La scurt timp după ce au evaluat situația, jandarmii au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a cere ajutor specializat. La indicațiile personalului medical și sprijiniți de un cetățean care le-a spus că are pregătire de paramedic, au stat alături de victimă, iar la sosirea echipajelor de intervenție au ajutat la scoaterea și transportul acesteia la ambulanță.

Cabinet ORL
Spalatoria GPC
Second hand & outlet
Proaspat Alb
Florian Shaorma

„Suntem la datorie mereu și dincolo de misiunile noastre specifice și credem că cel mai important este să fim acolo unde cetățenii au nevoie de noi”, spune purtătorul de cuvânt al instituției, Luiza Dănilă.

foto: IJJ Brașov


Apreciază
Distribuie