Două camioane care transportau autoturisme s-au ciocnit la Boița

foto: ISU Sibiu

Două camioane care transportau autoturisme pe platforme au fost implicate, marţi după-amiază, într-un accident produs pe DN 7, în zona localităţii Boiţa din judeţul Sibiu. Un bărbat a fost descarcerat de echipajele de intervenţie, fiind transportat la UPU. Traficul în zonă este blocat complet, transmite News.ro.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe DN 7, în afara localităţii Boiţa, fiind implicate două camioane care transportau autoturisme pe platformă.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a trimis de urgenţă un echipaj de tip B, iar ISU două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de primă intervenţie.

Acolo au fost găsite trei victime, dintre care una încarcerată.

”Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la UPU Sibiu. Bărbatul este conştient şi are un traumatism la picior şi un traumatism cranio-cerebral. Celelalte două persoane implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat ISU Sibiu.

În urma accidentului, traficul este blocat total.


Apreciază
Distribuie