Două victorii şi o înfrângere în Liga a IV-a

Echipele făgărăşene care evoluează în Liga a IV-a au disputat la sfârşitul săptămânii trecute meciurile directe din etapa a 29-a, penultima etapă din actuala ediţie de campionat.

Echipa Oraşului Victoria şi Carpaţi Berivoi continuă rezultatele excelente, în schimb echipa din Voila a pierdut în deplasare toate cele trei puncte puse în joc.

Elevii lui Dănuţ Brătescu de la Carpaţi Berivoi au câştigat cu scorul 5-3 meciul din deplasare de la FC Ghimbav 2000, iar în acest moment echipa se află pe poziţia a opta, la egalitate cu ocupanta locului 7, Unirea Feldioara. Fotbal 2

Oraşul Victoria a câştigat cu 6-2 pe teren propriu în faţa celor de la ASF Zărneşti, după ce la pauză a intrat la vestiare cu un avantaj considerabil, 4-2.

Amanet King Onix
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Brutaria Dragus
curatare tapiterie

Olimpic Voila a pierdut cu Viitorul Ghimbav, scor final 2-0.

Ultima etapă din Liga a IV-a va avea loc sâmbătă, 7 iunie, iar echipele făgărăşene vor evolua astfel: Carpaţi Berivoi joacă pe teren propriu cu cei de la Inter Cristian (poziţia a II-a în campionat), Oraşul Victoria joacă în deplasare la Vulcan, iar Olimpic Voila joacă pe teren propriu cu cei de la FC Râşnov.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie