Juniorii de la CSS, pe locul V pe ţară

Turneul final de handbal Juniori III disputat la Cluj-Napoca, unde s-au întâlnit cele mai bune opt echipe din ţară, a adus o nouă performanţă pentru făgărăşenii de la CSS, mai exact o clasare pe locul cinci.

N-au lipsit momentele tensionante şi deciziile la limita regulamentului, chiar şi peste el, însă experienţa acumulată de jucători la acest nivel poate fi valorificată anul viitor.

,,Am participat la turneul final al campionatului Naţional de Juniori III desfăşurat la Cluj Napoca. A fost un turneu foarte bun, foarte puternic, cu echipe foarte bine cotate în ţară. Am reuşit meciuri bune, după părerea mea, şi o clasare meritorie, pe locul cinci, în faţa unor echipe cu nume din handbalul românesc. Sunt foarte mulţumit de rezultatul pe care l-am obţinut cu echipa pe care o antrenez”, a spus prof. Dumitru Opriş cu privire la turneul de la Cluj-Napoca.20140531_130122

Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Moveos
Amanet King Onix
Florian Shaorma
Monumente funerare

Pentru făgărăşeni, din punct de vedere al accederii la o medalie, decisiv a fost meciul direct dintre CSS Făgăraş şi LPS Piatra Neamţ. În acest meci CSS a pierdut în ultima secundă, scor final 26-25, iar pe teren arbitrii au mai lăsat doar patru făgărăşeni plus portarul. Făgărăşenii au învins echipe cu nume grele, cum ar fi Steaua Bucureşti, scor final 22-20, sau HCM Constanţa, scor final 35-29.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie