Dragoste cu năbădăi

De o vreme încoace poliţiştilor le cam dau de furcă minorele fugite de acasă. După ce cu două săptămâni în urmă o sibiancă de 16 ani fugită de la domiciliu a fost găsită în comuna Ucea, iată că o altă tânără, tot din Sibiu, îi calcă pe urme.

Fata are doar 12 ani şi este îndrăgosită lulea. Aşa se explică de ce şi-a părăsit casa pentru a trăi cu iubitul ei, cu patru ani mai mare decât ea.
Joi, 20 februarie, oamenii legii din comuna Şinca au găsit-o pe tânără pe raza localităţii Perşani, ea fiind dată în urmărire naţională ca urmare a dispariţiei de la domiciliu.

Cu o zi în urmă minora de 12 ani a plecat de acasă pentru a se întâlni în Sibiu cu un tânăr de 16 ani din Perşani. La finalul întâlnirii fata nu a mai dat pe acasă, ci s-a dus direct în Perşani, cu băiat cu tot, unde şi-au închipuit ei că vor convieţui nestingheriţi. Nu şi-au trăit povestea de dragoste mai mult de 24 de ore, întrucât a doua zi poliţiştii au găsit-o acasă la băiatul din Perşani. Minora a fost reîncredinţată familiei.

Amanet King Onix
Monumente funerare
Demgy
BPM - excavatorist
Reno Depo

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie