Drum în reabilitare, la Sâmbăta

foto: bunaziuafagaras.info

Drumul care duce spre stațiunea climaterică de la Sâmbăta a intrat în reabilitare.

Potrivit viceprimarului Gheorghe Ruja, porțiunea drumului județean 105B, dintre Sâmbăta de Sus și stațiunea climaterică, urmează să fie asfaltat.

Lucrările au început după ce Consiliul Județean Brașov a aprobat aproape 9 milioane de lei din fonduri proprii pentru două drumuri județene. Banii ar urma să fie recuperați prin al doilea Program Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2), după ce se vor semna contractele de finanțare.

Amanet King Onix
JTTI
curatare tapiterie
Florian Shaorma
Reno Depo
Victoria Federal IFN
PSD - alegeri locale 2024
Monumente funerare
Mobila SH

La nivel național nu a fost semnat niciun contract prin PNDL 2, până în prezent, potrivit declației date pentru BZF de purtătorul de cuvânt al CJ Brașov, Mihaela Chicomban.


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Drumul arata foarte bine, nu avea nevoie de reabilitare , au scarmanat ei in cateva locuri (maxim 5),de la Sambata de Joj-Sambata de Sus-Complexul Sambata.Din pacate asta se intampla in Romania,reparam chipurile ce nu trebuie si ce trebuie uitam de ele.Sunt drumurile pe sub munte:Victoria -SAMBATA -LISA- SINCA-POIANA MARULUI-ZARNESTI-pana la iesire din PREDEAL CARE NECESITA COVOR ASFALTIC.Sunt drumuri minunate ca peisaj dar din pacate uitate de liderii nostrii care baga banii de asfaltari doar imaginar reparand cateva gropisi acelea de multe ori doar scriptic.MAI ESTE UN DRUM VALOROS DIN PUNCT DE VEDERE TURISTIC SI CARE ARATA DEPLORABIL :VOILA -CINSOR -CINCU -DEALU FRUMS AGNITA-SIGHISOARA.Drumul pe la bisericile fortificate din Transilvania Nu mai vorbim de cealalta parte FAGARAS SOARS RUPEA spre Viscri si Biertan.Din pacate ne tot departam de occident prin delasarea EDILILOR NOSTRII,IAR TURISTII SUFERA DIN CAUZA LOR.CICLISTI STRAINI care merg pe bicillete pe aceste drumuri sa-au speriat de felul cum arata ,unii chiar au cazut din cauza gropilor.

Comentariile sunt închise.