Drumuri propuse pentru asfaltare

Mai multe drumuri din Ţara Făgăraşului ar putea fi reabilitate total în următorii ani, dacă forul judeţean va reuşi să obţină pentru ele fonduri europene. Consiliul Judeţean Braşov are bani puţini pentru drumuri în buget aşa că s-a apucat să caute soluţii alternative pentru drumurile judeţului.

Printre acestea se numără DJ 104 Şercaia – Hoghiz, DJ 104 A Perşani – Victoria – Ucea de Jos, DJ 105 A Rupea – Cincu – Toarcla – limita cu judeţul Sibiu, DC 55 Victoria – limita cu judeţul Sibiu, DJ 105 Cincu – Voila şi DJ 104 D Făgăraş – Şoarş – Sighişoara. Aceste drumuri n-au mai fost reparate ca lumea de zeci de ani.

Nu numai că bugetul judeţean este prea sărac pentru ca acestea să fie asfaltate de la zero, dar banii Consiliului Judeţean nu ajung nici măcar pentru peticiri. Numai drumul dintre Şercaia şi Hoghiz costă 40 de milioane de euro, de altfel este şi cel mai scump dintre toate.

curatare tapiterie
Agromar
Proaspat Alb
Spalatoria GPC
Amanet King Onix
Monumente funerare
Firma servicii renovare

Nu vă bucuraţi prea tare, că drumurile nu vor intra în reparaţii de mâine! Consiliul Judeţean speră că va obţine bani pentru modernizarea infrastructurii rutiere din judeţ de la Uniunea Europeană, abia în sesiunea de finanţare 2014 – 2020.


Apreciază
Distribuie