Dublă reușită pentru un profesor făgărășean: o medalie de aur și convocare în lotul de arbitri

Extrem de pasionat de sport și mai ales de înot, profesorul Aurelian Curticăpean a bifat încă două performanțe în această lună: o medalie de aur la Campionatul național de înot și convocarea în echipa de arbitri.

Aurelian Curticăpean a debutat în competițiile oficiale în urmă cu 10 ani. Între timp a adunat 22 de medalii, iar cea mai recentă vine ca o încununare a sutelor de ore de pregătire cu o consecvență de invidiat. La proba de 100 m fluture, categoria masculin 45 – 49 ani, din cadrul Campionatului național de înot Masters II din Reșița, profesorul a obținut locul I.

Recompensa pentru voință, consecvență, pregătire în apă și mai ales pe uscat a venit, ca de obicei, pe același drum plin de încercări. În final, nu contează atât locul ocupat cât drumul până să ajungi la acesta și bucuria unei participări în care știi că ai dat tot ce ai mai bun”, a transmis Aurelian Curticăpean.

Pe lângă această performanță, profesorul a mai primit o veste excelentă luni, 23 mai.

Am fost convocat în lotul de arbitrii de la acest Campionat Național de copii 10-11 ani . Este o veste mare pentru mine pentru că va fi încă o experiență incredibilă. (…) Am această șansă de a vedea la treabă de aproape cele câteva sute de copii calificați la acest campionat râvnit. Ei sunt viitorul înotului din România și mă bucur ca voi face parte din aceasta experiență care înseamnă în primul rând responsabilitate, dar și o onoare deosebită”, recunoaște Curticăpean, care mai spune că sprijinul familiei și al profesioniștilor l-au ajutat să ajutat să ajungă în acest punct.

 

Spalatoria GPC
Amanet King Onix
Moveos_2
Green Ambalaje

Sunt norocos pentru familie și toți oamenii faini pe care drumul înotului mi i-a scos în cale. Pentru toate nu pot decât să spun un mare mulțumesc Domnului și celor dragi”, mai spune Curticăpean.

Profesorul predă sport la Școala Ovid Densușianu din Făgăraș și antrenor de înot sau fitness; cu fiecare ocazie, atât în timpul liber cât și pe parcursul activității, promovează și încurajează orice activitate sportivă.

 

foto: Facebook


Apreciază
Distribuie