Echipamente de antrenament noi pentru karateka, în Făgăraș

Sportivii care se antrenează în sălile de sport ale Colegiului Radu Negru au la dispoziție spații complet utilate pentru karate: tatami, bare de tracțiuni, manechine, greutăți, gantere, saci de box, pălmare, mingi, perne, corzi, aparate multifuncționale și alte dispozitive.

Toate echipamentele au fost achiziționate prin programul de bugetare participativă, la inițiativa antrenoarei Iuliana Piticaș.

Am inițiat proiectul pentru că în orașul nostru karatele este sport cu tradiție, pentru că avem foarte mulți practicanți. Echipamentele ajută la dezvoltarea fiecărui sportiv, pentru că oferă posibilitatea de perfecționare tehnică, metodele de antrenament devenind mai atractive.

În Făgăraș au loc cele mai importante competiții din țară și era nevoie foarte mare de echipamente care să faciliteze antrenamentele. Bugetarea participativă este benefică pentru comunitatea noastră, oferind posibilitatea implementării proiectelor venite de la oricine are inițiativă, ajutând astfel oamenii și locul în care trăim”, a spus Iuliana Piticaș.

Prin proiectul implementat de Primăria Făgăraș s-au creat spații dedicate și complet utilate pentru antrenamentele karatiștilor, dar și a copiilor și tinerilor care vor practica ulterior acest sport.

Accesul este gratuit în cele trei săli de sport dotate cu echipament nou: două săli la Colegiul Național „Radu Negru” și a treia la Școala Gimnazială nr. 1.

Monumente funerare
Amanet King Onix
Husqvarna
Moveos_2

 

 

foto: Primăria Făgăraș


Apreciază
Distribuie