China şi programul energetic al Avrigului

     Primarul Avrigului, Arnold Gunter Klingeis, a efectuat zilele trecute o vizită în Republica Populară Chineză. Deplasarea a fost prilejuită de participarea la un seminar dedicat promovării schimburilor economice şi cooperării între China şi alte ţări în curs de dezvoltare, în domeniul ştiinţei şi tehnologiei.

    Seminarul s-a desfăşurat în mai multe oraşe chineze, în cadrul activităţilor propuse cu acest prilej, fiind introduse şi diverse prezentări ale experienţei de management de sistem, a politicilor de promovare a dezvoltării socio-economice, precum şi a politicilor şi a modalităţilor de cooperare internaţională între China şi alte ţări.

   Primarul Arnold Gunter Klingeis (foto) a prezentat în cadrul lucrărilor seminarului din China programul „Energie Locală” de la Avrig. Acest proiect este implementat de administraţia avrigeană ca fiind un concept pentru energie regenerabilă, ştiinţă şi tehnologie, ce se doreşte a fi edificat în zona Avrigului.

   Seminarul a fost organizat de Centrul de Ştiinţă şi Tehnologie Chinez, împreună cu Centrul de Formare al Ministerului Ştiinţei şi Tehnologiei, dar şi de către Departamentul Cooperării Internaţionale din Shanhai.

Demgy
Amanet King Onix
Proaspat Alb
BPM - excavatorist
Monumente funerare

    Primarul Avrigului a fost invitat la această manifestare deoarece în ultimii ani a dezvoltat o bună relaţie cu diverse organisme şi instituţii ale statului chinez, rezultatul acestor demersuri fiind numeroasele schimburi de experienţă, întâlniri şi diverse protocoale încheiate de Primăria Avrig cu Ambasada Chinei la Bucureşti, reprezentanţi ai mediului de afaceri chinez şi alţi parteneri asiatici.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie