Se încheie lucrările de asfaltare la Şercaia

Este o chestiune de zile până când pe mai multe străzi din Şercaia şi Hălmeag se va circula ca-n palmă. După luni bune de săpături, conducte, praf şi pietriş, iată că în câteva zile pe străzile din cele două sate se va putea circula pe două straturi de covor asfaltic.

Se încheie astfel lucrările de asfaltare pe străzile Principală, Iazului şi Inului din Şercaia şi pe străzile Geckeny şi Kabal utca din Hălmeag. În Vad, asfaltarea de pe strada Prundului, s-a încheiat într-o etapă anterioară.

La Şercaia, covorul de asfalt turnat de o firmă din Zărneşti vine să acopere lucrările din subteran, pentru că în reşedinţa de comună s-au introdus apa şi canalizarea. Primarul Cristinel Paltin spune că lucrările la conducte pe domeniul public s-au încheiat.

Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
JTTI
Monumente funerare

Acum, fiecare localnic trebuie să-şi facă branşamentele de la limita proprietăţii. Sunt două branşamente în sumă totală de 1.500 lei, unul la apă şi unul la canalizare. Oamenii au de ales între a-şi face branşamente sau a-şi face fosă betonată pentru toalete.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie