Evitați cozile! Taxele și impozitele se pot plăti și online

Primăria Făgăraș reamintește contribuabililor că, încă de anul trecut, a lansat propriul sistem online de plată a taxelor și impozitelor locale.

Pentru a evita formarea cozilor la ghișee și pentru a economisi timp, făgărășenii pot plăti simplu și ușor prin acest sistem.

Acesta este integrat în site-ul Primăriei Făgăraș, este ușor de utilizat și permite oricărui cetățean, persoană fizică sau juridică, să știe exact cât are de achitat și să efectueze plata cu cardul bancar, folosind dispozitivele electronice conectate la internet (smartphone / computer / laptop / tabletă)”, se arată în comunicatul instituției.

Pașii care trebuie urmați pentru plățile online, după accesarea site-ul www.primaria-fagaras.ro:

  1. Intrați în secțiunea PLĂȚI ONLINE.
  2. Înregistrați-vă drept utilizator nou.
  3. Completați toate câmpurile libere cu datele necesare, apoi apăsați butonul „afișează cerere”.

Salvați cererea generată automat, apoi o trimiteți împreună cu o copie a Cărții de Identitate, la adresa de e-mail: plationline@primaria-fagaras.ro.

TMF Copy Center
RMN Diagnostica
Monumente funerare

Atenție, adresa de e-mail trebuie să fie validă! Veți primi răspuns cu datele pentru accesarea sistemului în maximum 24 de ore.

Reveniți pe site-ul www.primaria-fagaras.ro în secțiunea PLĂȚI ONLINE și urmați indicațiile pentru autentificare cu datele primite prin e-mail, apoi respectați pașii pentru achitare.

Persoanele care au nevoie de îndrumare tehnică pot apela numărul de telefon 0268 214461, conform orarului:

  • luni, marți, joi: 08:30 – 16:30
  • miercuri: 08:30 – 18:00
  • vineri: 08:30 – 14:00


Apreciază
Distribuie